Minecraft voor PlayStation Vita komt er aan

  Minecraft voor de PS Vita komt er bijna aan, de game is momenteel bij Sony PlayStation voor de laatste test ronde. Dit heeft 4J Studios, de ontwikkelaar van de Vita-port, bekendgemaakt via Twitter.

  Het was lange tijd stil rond de release van de PS Vita port, 4J Studios gaf meerdere malen aan dat de game nog net iets langer op zich liet wachten, maar als alles goed gaat met de laatste test hoeven de consumenten niet lang meer te wachten.

  Als een game de laatste test doorstaan heeft zal deze doorgaans in korte tijd in de PlayStation Store belanden. 4J Studios is ook verantwoordelijk voor de PS3-versie en de PS4-versie. De game verscheen oorspronkelijk voor de PC van de hand van Mojang.

  Minecraft in de toekomst ook nog naar PlayStation

  Mojang, de ontwikkelaar van Minecraft, werd recentelijk gekocht door Microsoft. Microsoft heeft voor het bedrijf maar liefst 2,5 miljard dollar neergelegd, maar dan heb je ook wat: één van de populairste game franchises ter wereld. Als gevolg van de overname verlieten enkele Mojang mederwerkers het bedrijf, waaronder oprichter Markus 'Notch' Persson. Microsoft heeft aangegeven dat Minecraft ook na de overname nog uitgebracht zal worden op alle platformen.

  Minecraft

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.