Minecraft Story Mode seizoen 2 trailer onthuld

  Over iets minder dan een week kunnen we aan de slag met de eerste aflevering van het tweede seizoen van Telltale's Minecraft Story Mode. De officiële trailer voor deze game is nu onthuld. Bekijk de Minecraft Story Mode seizoen 2 trailer hierboven!

  De officiële trailer werpt een blik op de aankomende eerste aflevering van het tweede seizoen, genaamd 'Hero in Residence'. Daarnaast is ook te zien wat spelers van het tweede seizoen kunnen verwachten. De eerste aflevering is vanaf 11 juli beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4, PC, Mac, iOS en Android.

  Minecraft Story Mode seizoen 2 trailer toont nieuw avontuur

  In het tweede seizoen van Minecraft Story Mode zet het verhaal van Jesse zich voort in vijf nieuwe episodes. Na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen is de groep wat uit elkaar gedreven, totdat Jesse's hand vast komt te zitten in een eigenaardige handschoen uit een eeuwenoude tempel. Dit loopt uit op een gloednieuw avontuur met oude bekenden en natuurlijk ook nieuwe kameraden.

  Keuzes die spelers in het eerste seizoen hebben gemaakt zullen overgedragen worden naar het tweede seizoen. Heb je het eerste seizoen niet gespeeld? Nieuwe spelers hoeven zich geen zorgen te maken, want dit seizoen moet zowel voor fans als voor nieuwkomers toegankelijk zijn.

  Daarnaast bevat het tweede seizoen Telltale's unieke multiplayer feature genaamd 'Crowd Play', waarbij vrienden en familieleden mee kunnen helpen tijdens een avontuur door de wending van het verhaal te bepalen via hun mobiele apparaten.

  De eerste aflevering van Minecraft Story Mode seizoen 2 verschijnt op 11 juli voor Xbox One, PlayStation 4, PC, Mac, iOS en Android. Benieuwd naar meer informatie over deze samenwerking tussen Telltale en Minecraft? Lees dan eens onze reviews van de individuele afleveringen uit seizoen 1.

  Minecraft Story Mode Season 2

  Verkijgbaar vanaf 11 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.