Minecraft Story Mode seizoen 2 aangekondigd

  Telltale Games heeft een Minecraft Story Mode seizoen 2 aangekondigd. De eerste aflevering van het tweede seizoen van de populaire Story Mode van Minecraft is vanaf 11 juli te spelen op verschillende platformen.

  De Minecraft Story Mode gaat verder. Telltale Games brengt in samenwerking met Mojang een nieuw seizoen met wederom Jesse als hoofdpersonage. Minecraft Story Mode seizoen 2 zal beginnen met Episode 1: Hero in Residence. Deze eerste aflevering kan je downloaden op 11 juli, voor PlayStation 4, Xbox One, PC, iOS en Android.

  Minecraft Story Mode seizoen 2 details

  De saga van Jesse gaat verder in seizoen 2. Dit tweede seizoen heeft een verhaallijn bestaande uit vijf delen. Het tweede seizoen van de Minecraft Story Mode ziet ook de terugkeer van de Crowd Play feature. Met deze feature is het mogelijk om vrienden en familie te laten meebeslissen in de stappen die jij zet binnen het verhaal.

  Het avontuur gaat verder na seizoen 1, wanneer Jesse's hand vastzit in een eeuwenoude handschoen, afkomstig van een onderwatertempel. Samen met oude bekenden en nieuwe personages ga je op ontdekkingstocht uit en zul je uiteraard moeilijke beslissingen moeten maken. Het is bevestigd dat de keuzes die je hebt gemaakt in seizoen 1 zullen worden overgedragen naar seizoen 2. Toch moet seizoen 2 toegankelijk zijn voor zowel oude spelers als nieuwkomers.

  Minecraft Story Mode seizoen 2 staat dus los van het eerste seizoen. Het tweede seizoen is te downloaden voor PlayStation 4, Xbox One, PC, iOS en Android. Met Episode 1: Hero in Residence, verkrijgbaar vanaf 11 juli. Een fysieke disc release van seizoen 2 moet voor het einde van het jaar verschijnen.

  Minecraft Story Mode Season 2

  Verkijgbaar vanaf 11 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.