Minecraft Realms laat vrienden cross-platform samenspelen

  Minecraft Realms is de nieuwe share & connect functie van de game. The friendly update ook wel genoemd, laat spelers met Xbox live, iOS, Android en Windows 10 samenspelen.

  Door deze 'friendly update' kunnen spelers hun eigen wereld beginnen, welke vrienden ongeacht het apparaat kunnen joinen. Door de dedidacted servers kunnen vrienden ook spelen wanneer jij er zelf niet bij bent. Op deze manier bouw je waar en wanneer je maar wilt samen aan jullie ideale wereld. Het uiteindelijke doel van Minecraft Realms is op de spelers op de verschillende consoles dichter bij elkaar te brengen.

  Naast Minecraft Realms ook nieuwe add-ons

  Met Minecraft Realms komen ook nieuwe Minecraft add-ons die texture packs bevatten. Op deze manier kan je nog meer vorm geven aan je wereld en het écht de uitstraling geven die jij en je vrienden voor ogen hebben. Onder deze Minecraft add-ons zitten ook personalisatie packs waarmee jij monsters en andere figuurtjes uit de Minecraft wereld kunt pimpen.

  Minecraft Realms heeft naast alle voornoemde nieuwe features ook VR ondersteuning. Met de Oculus Rift waan jij je helemaal in je eigen wereld. De add-ons zullen dit najaar verschijnen. De Xbox en PlayStation versie van de game laat nog op zich wachten tot volgend jaar.

  Minecraft

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.