Minecraft Dungeons reveal tijdens Microsoft E3 2019 persconferentie

  Minecraft slaat een nieuwe weg met Minecraft Dungeons. De dungeon crawler laat je alleen of samen met vrienden door diverse dungeons struinen en vechten tegen diverse mobs. De Minecraft Dungeons reveal is aangekondigd tijdens de persconferentie van Microsoft tijdens E3 2019 en komt naar diverse platforms toe.

  De game is tijdens de persconferentie van Microsoft voor het eerst getoond aan het grote publiek. In de kleine fragmenten aan gameplay is te zien hoe een groep van vier spelers door de bekende Minecraft-gethematiseerde levels heen rent, puzzels oplost en monsters verslaat om bij het eind te komen. Ze worden tegengehouden door onder andere zombies en andere bekende monsters uit de Minecraft-reeks.

  Minecraft Dungeons reveal geeft eerste info

  Tijdens de Minecraft Dungeons reveal is ook vermeld dat de game zowel online als lokaal met maximaal drie anderen gespeeld kan worden. Een mooi gegeven, gezien co-op games steeds vaker enkel online gespeeld kunnen worden. Wel moet er nog even gewacht worden op de game, gezien de release niet eerder is dan de lente van 2020. Minecraft Dungeons komt dan uit voor de Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en PC.

  Minecraft Dungeons

  Verkijgbaar vanaf 26 may 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.