Minecraft Apple TV versie vanaf nu verkrijgbaar

  Er is een speciale versie van Minecraft voor de Apple TV uitgekomen. Deze Minecraft Apple TV game draait op dezelfde update als die van de Minecraft Pocket Edition. Voor een korte periode komt de game met gratis DLC.

  Mojang, ontwikkelaar van Minecraft, heeft op haar website meer details bekendgemaakt met wat er allemaal in de Minecraft Apple TV game zit. De game kost 19,99 euro en bevat voor een korte periode meerdere DLC. Zo zijn de skin-packs Holiday 2015, Town Folk en City Folk gratis inbegrepen. Ook kun je gratis aan de slag met de Plastic, Natural, Cartoon en Festive thema's.

  Normaal moet je voor al deze DLC los betalen, maar om de Minecraft Apple TV release te vieren zijn deze voor korte periode gratis bij de game inbegrepen. Voor hoelang deze actie geldt is nog niet bekend.

  Minecraft Apple TV draait dezelfde versie als de mobiele games

  De Minecraft Apple TV game draait niet op update 1.11 die momenteel voor PC uit is. Daarentegen draait de game op dezelfde versie als de Minecraft Pocket Edition, die afgelopen week de Ender Update kreeg. Let op, de game moet je wel apart in de Apple TV store kopen, ook al ben je in bezit van de Minecraft: Pocket Edition.

  Mojang heeft ook informatie bekendgemaakt over de online versie van de Minecraft Apple TV versie. Momenteel ondersteunt de game nog geen Minecraft Realms of Xbox Live, maar dit gaat er in de toekomst wel aankomen.

  Minecraft: Pocket Edition

  Verkijgbaar vanaf 16 august 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.