MINDHUNTER seizoen 2 aangekondigd

  Het eerste seizoen is pas sinds oktober te zien op Netflix, maar toch komt MINDHUNTER seizoen 2 er aan. Zo maakte Netflix eerder vandaag bekend.

  In de Amerikaanse dramaserie volgen we FBI-agenten Holden Ford (Jonathan Groff) en Bill Tench (Holt McCallany) tijdens de begindagen van het criminal profiling. Dat was in de jaren zeventig een baanbrekende manier om het gedrag van seriemoordenaars te doorgronden. Ford en Tench leggen in MINDHUNTER hier de basis mee, maar moeten hun conservatieve collega's ervan zien te overtuigen hoe belangrijk dit is.

  Bijna niks bekend over MINDHUNTER seizoen 2

  Over seizoen 2 is niet veel bekend, behalve dat het verder gaat waar de eerste jaargang stopte. Wanneer het tweede seizoen start is nog onduidelijk, maar ga er niet vanuit dat dat op korte termijn gebeurd. MINDHUNTER seizoen 1 is namelijk pas sinds oktober, iets meer dan een maand geleden, te zien op Netflix.

  Kan je niet wachten op het vervolg van deze populaire Netflix Originals serie? Dan kun je nog altijd genieten van de andere Netflix Originals. In een tweetal eerdere specials legden we een aantal goede aan je voor.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.