Minder Heroes of the Storm ondersteuning van Blizzard in 2019

  Blizzard Entertainment heeft in een blogpost aangegeven dat er in 2019 minder ondersteuning zal zijn voor Heroes of the Storm. Dat komt neer op minder updates, minder nieuwe heroes en het ontbreken van een aantal grote Heroes of the Storm eSports evenementen in 2019.

  Blizzard heeft aangegeven dat de ontwikkelaar zich wil gaan focussen op een nieuwe game en dat Heroes of the Storm hierdoor minder updates krijgen. Dat wil niet zeggen dat er helemaal geen updates meer zullen volgen. Het doel van Blizzard met Heroes of the Storm is om er een game voor de lange termijn van te maken. Er zullen dus nog wel updates volgen, maar niet meer zo regelmatig als dat nu het geval is. In de blogpost geeft Blizzard aan dat het ontwikkelingsteam nog steeds vol passie doorgaat met het ontwikkelen van nieuwe updates voor de populaire MOBA game.

  Minder Heroes of the Storm ondersteuning

  Daarnaast werd bekendgemaakt dat twee bekende eSports toernooien van Heroes of the Storm - Heroes Global Championship en Heroes of the Dorm - niet terug zullen keren in 2019. Er moeten prioriteiten worden gesteld. Blizzard kan niet dezelfde kwaliteit van de toernooien garanderen en daarom worden de toernooien vanaf volgend jaar helemaal geschrapt.

  Tot slot wordt er in de blogpost van Blizzard - geschreven door J. Allen Black en Ray Gresko - aangegeven dat het moeilijke beslissingen zijn geweest. Het team bij Blizzard kijkt vooruit, want er komen volgens de gameontwikkelaar veel nieuwe games aan. Maar dat zorgt er wel voor dat er minder ondersteuning zal zijn voor Heroes of the Storm.

  Wat is Heroes of the Storm?

  Heroes of the Storm is een multiplayer online battle arena (moba) game. In deze game speel je vijf tegen vijf en het is de bedoeling om de basis van het andere team te vernietigen. Er zijn meer tachtig verschillende personages die allemaal hun eigen skills en zwaktes hebben. Er zijn vier rollen in Heroes of the Storm, namelijk Assassin, Support, Warrior en Specialist. Daarnaast zijn er op dit moment vijftien verschillende maps speelbaar.

  Heroes of the Storm is gratis te downloaden voor PC. De game zit vol met microtransacties. Wanneer je permanent toegang wil krijgen tot een bepaald personage, moet je hiervoor betalen. Wil je weten wat wij van deze game vinden? Lees dan onze Heroes of the Storm review.

  Heroes of the Storm

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.