Mighty No. 9 release opnieuw uitgesteld

  Voor de fans van Mighty No. 9 is er slecht nieuws, want de Mighty No. 9 release van 9 februari is uitgesteld. De ontwikkelaar heeft aangegeven dat er nog enkele problemen te vinden zijn in de game die eerst opgelost moeten worden.

  Mighty No. 9 kampt momenteel volgens de ontwikkelaar nog met netwerkproblemen die groter zijn dan voorheen gedacht werd. Met die reden is ook de voorheen aangekondigde releasedatum van 9 februari uitgesteld.

  Deze problemen zijn ontstaan door bugs die gevonden zijn in de network modes en daarmee voornamelijk problemen veroorzaken met matchmaking. Deze problemen komen mogelijk door het groot aantal platformen waarop de game gelanceerd wordt en het feit dat de engine die gebruikt wordt voor de ontwikkeling van de game niet meer geüpdatet wordt.

  Mighty No. 9 release voor de derde keer uitgesteld

  Dit is ondertussen al de derde keer dat de release van de game uitgesteld wordt. De ontwikkelaar heeft aangegeven er alles aan te gaan doen om zo snel mogelijk een nieuwe releasedatum bekend te maken. Er wordt momenteel gesproken over een releasedatum ergens in de lente dit jaar, hoewel een specifieke datum nog niet genoemd wordt. De game komt uit op de PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, PC, Wii U en Nintendo 3DS.

  Mighty No. 9

  Verkijgbaar vanaf 24 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.