Might & Magic Heroes Online update nu beschikbaar

  De gratis Might & Magic Heroes Online update Better, Stronger, Faster is nu beschikbaar. Deze update instaleert automatisch, dus je hoeft er zelf niets voor te doen.

  Deze Might & Magic Heroes Online update biedt twee nieuwe mogelijkheden: Het Heroïsch speltype en verbetering van artefacten. Deze nieuwe mogelijkheden bieden je de kans om je held nu nog machtiger te maken.

  Nieuw heroïsch speltype in de Might & Magic Heroes Online update

  Ten eerste heb je het nieuwe heroïsch speltype. In dit speltype zijn er moeilijkere gevechten en is er de mogelijkheid om de meest krachtige artefacten uit de game te kunnen verkrijgen. Ook is er een Heldenrang, deze kun je inzetten als je level 30 of hoger bent. Hiermee verhoog je de inzet van gevechten, maar ook de beloningen als je deze wint.

  Beloningen kun je vrijspelen door drakenstaal te verzamelen en deze te ruilen tegen andere hulpstoffen. Dit drakenstaal is op verschillende manieren te verkrijgen, bijvoorbeeld door Heroïsche quests te spelen.

  Verbeterde artefacten

  Nu is het ook mogelijk om je artefacten te verbeteren, zodat de statistieken van je wapens of pantser hoger worden. Dit kan zowel voor offensieve als defensieve en tactische punten. De verbeterde artefacten kun je op verschillende manieren verkrijgen, maar de meest voorkomende manier is wel het winnen van een Heroïsch Speltype-gevecht.

  Lees wat Lars van deze game vindt in de Might & Magic Heroes Onine Preview.

  Might & Magic: Heroes Online

  Verkijgbaar vanaf 24 march 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.