Middle-earth Shadow of War Xbox One X Enhancements nu uit

  De Middle-earth Shadow of War Xbox One X Enhancements zijn nu te downloaden. Met deze update kunnen spelers van Middle-earth: Shadow of War de game in 4k spelen op een Xbox One X.

  Warner Bros. Entertainment heeft vandaag de Xbox One X update voor Middle-earth: Shadow of War uitgegeven. Dankzij deze update kunnen spelers de game ook ervaren in 4K resolutie en met HDR voor de Xbox One X.

  Middle-earth Shadow of War Xbox One X Enhancements geeft spelers de keuze

  Wanneer de update is gedownload kunnen spelers kiezen uit twee modi voor Shadow of War. De eerste optie is gericht op 4K en focust op resolutie met gedetailleerde textures. De tweede optie biedt een algehele upgrade van de beeldkwaliteit. Deze modus verhoogt de kwaliteit van de game met verhoogde draw distances, verbeterde schaduw en licht condities, meer vegetatie, verbeterde ambient occlusion, hogere polygon aantallen en verbeterde texture filtering.

  Middle-earth: Shadow of War is een Xbox Play Anywhere titel. Spelers kunnen de digitale versie van de game kopen en spelen op de Xbox of Windows 10 PC. Warner Bros. Entertainment geeft aan dat de beeldkwaliteit van de game afhankelijk is van je beeldscherm.

  In onze review hebben we Middle-earth: Shadow of War een 8.8 gegeven. De game is nu beschikbaar Xbox One, PC en PlayStation 4.

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.