Middle-earth Shadow of War updates aangekondigd

  Dacht je klaar te zijn met het avontuur van Talion en Celebrimbor, komt Warner Bros. nog dit jaar met meerdere gratis DLC. De Middle-Earth Shadow of War updates zullen deze in de maanden november en december uitrollen. De oorlog is nog lang niet afgelopen!

  Shadow of War krijgt verschillende extra modi en opties. Zo is er een mode genaamd Endless Siege, waarin je forten moet verdedigen tegen het leger van de Dark Lord Sauron. De mode Rebellion laat jou rebellerende Ologs en Uruks in je legers uitschakelen, om te voorkomen dat ze de Bright Lord ondermijnen. Beide modi komen op 21 november uit via een update.

  Naast de twee extra spelmodi zullen spelers een uitgebreidere fotomodus hebben met nieuwe filters, frames en textures. Deze komt gelijktijdig uit met bovengenoemde update. Voor spelers die iets meer interactie met andere spelers willen, komt er op 5 december een online gevechtsarena waarin beloningen en upgrades te verdienen zijn door Ork tegen Ork te laten vechten. Tot slot voegt de uitgever een extra moeilijkheidsgraad toe dat boven Nemesis komt te staan.

  Middle-Earth Shadow of War updates over de Expansion Pass

  Naast de gratis DLC is er nu ook meer informatie over de uitbreidingen van de Expansion Pass. De Slaughter Tribe DLC verschijnt op 21 november en de Outlaw Tribe DLC op 12 december. Voor volgend jaar staan er ook alvast twee uitbreidingen op de planning, namelijk Blade of Galadriel in februari en Desolation of Mordor in mei.

  Ben je benieuwd naar het vervolg op Shadow of Mordor, dan moet je onze Middle-earth Shadow of War review zeker lezen. De sequel heeft namelijk heel wat toffe features, die wij ook op een rijtje hebben gezet. We prezen vooral de meer diverse gebieden en het geperfectioneerde Nemesis-systeem. De actiegame is verschenen op PS4, Xbox One en PC.

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.