Middle earth Shadow of War Terror Tribe trailer uitgebracht

  Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een Middle Earth Shadow of War Terror Tribe trailer uitgebracht. Hierin is het kwaadaardige soort Orcs te zien. Vanaf 10 oktober 2017 is Middle-Earth: Shadow of War verkrijgbaar voor de Xbox One X, Xbox One, PC, PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro.

  Middle-Earth: Shadow of War zal veel nieuwe dingen met zich mee brengen, hieronder vallen onder andere Loot Boxes. Deze Loot Boxes bevatten wapens of bescherming die verschillende soorten zeldzaamheden hebben. Daarnaast bevatten de kisten XP boosts en zijn er in War Chests Orc volgers te vinden.

  Middle earth Shadow of War Terror Tribe trailer toont Orcs

  De Terror Tribe die in de trailer te zien is, toont een gevaarlijke Orcs factie. Orcs behoren in Shadow of War tot de Overlords. De Overlords bieden een game vol missies, ontdekkingen en een Orc maatschappij met verschillende culturen. Dit wordt tot leven gebracht met het Nemesis-systeem. De trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  Middle-earth: Shadow of War is het vervolg op Middle-earth: Shadow of Mordor. In de game komen spelers terecht in een uitgebreidere wereld met vele vijanden. Er zijn zowel oude als nieuwe personages te zien. Het verhaal van de game vindt plaats tussen The Hobbit en The Lord of the Rings.

  Shadow of War mobiele game

  Verder is er recent een mobiele versie voor genaamd Shadow of War aangekondigd. Tijdens de gratis game volgen spelers het verhaal van Talion tijdens zijn reis door Mordor. Spelers kunnen vechten met Orcs en komen bekende personages tegen uit de Lord of the Rings trilogie.

  Om meer over de game te weten te komen, lees dan onze Middle-Earth: Shadow of War preview.

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.