Middle Earth Shadow of War personage gratis na onduidelijkheid

  Begin deze maand kondigde Warner Bros een Middle Earth Shadow of War personage aan in nagedachtenis van een overleden werknemer. De opbrengst van de DLC zou naar de familie van de programmeur gaan. Omdat onduidelijkheid was over of dat daadwerkelijk gebeurde, heeft Warner Bros de DLC gratis gemaakt.

  Als eerbetoon aan Michael Forgey, een van de teamleden, werd er een nieuwe personage in het spel gebracht. Deze Forthog Orcslayer zou tegen betaling voor spelers beschikbaar komen. Het volledige bedrag van de DLC, €3,50, zou vervolgens aan de nabestaanden van Forgey worden gegeven.

  Middle Earth Shadow of War personage alsnog gratis

  Later gingen er echter geruchten dat dit enkel gebeurde met de Amerikaanse opbrengsten. Inkomsten van de DLC voor het Middle Earth Shadow of War personage uit andere werelddelen zou in eigen zak worden gestoken.

  Warner Bros sprak deze geruchten tegen, maar de schade was al veroorzaakt. Om die reden heeft Warner Bros besloten het personage voor de nieuwe Middle Earth game gratis te maken en rechtstreeks geld te doneren aan de familie van Forgey. Spelers die de DLC reeds hadden gekocht, krijgen hun geld terug.

  Middle Earth: Shadow of War is vanaf 10 oktober beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.