Middle Earth Shadow of War personage aangekondigd ter ere van overleden ontwikkelaar

  Warner Bros heeft een trailer uitgebracht voor een nieuw Middle Earth Shadow of War personage. Het personage is gemaakt ter ere van een programmeur die spijtig genoeg is overleden tijdens de productie van Shadow of War.

  Michael Forgey, uitvoerende producer van Shadow of Mordor, overleed in maart 2016 aan een zeldzame vorm van kanker genaamd glioblastoma.

  “We verloren Mike aan kanker tijdens de ontwikkeling van Shadow of War, en we willen hem onthouden en hem vereren met een beetje onsterfelijkheid in Mordor. De legendarische Forthog Orcslayer is onze manier om Mike mee te laten doen in de strijd en ons te redden,” vertelt ontwikkelaar Monolith.

  Middle Earth Shadow of War personage met trailer

  Het personage is een Orc-slayer en ziet er robuust uit. Bij de aankondiging van Forthog is een trailer uitgebracht. Hierin is het personage te zien dat het opneemt tegen vijandelijke Orcs. De trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  Warner Bros zal 3,50 dollar doneren van iedere aankoop van het personage aan de familie van Forgey. Dit zal het bedrijf doen tot 31 december 2019.

  Het vervolg op Middle Earth: Shadow of Mordor, Middle-Earth: Shadow of War, komt 10 oktober beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Bekijk nu de meest recente trailer die uit is gekomen voor het spel.

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.