Middle Earth Shadow of War per ongeluk aangekondigd

  De Amerikaanse winkelketen Target heeft per ongeluk het nieuwe deel in de Middle Earth-reeks aangekondigd. Middle Earth Shadow of War is het vervolg op Middle Earth Shadow of Mordor en zou dit jaar nog moeten verschijnen.

  De Amerikaanse keten liet zien dat de game dit jaar moet uitkomen voor de PlayStation 4 en de Xbox One, maar inmiddels is de game al van de site gehaald. Verder gaf Target de volgende beschrijving bij de game:

  "Neem een plek in achter de vijandelijke linies om je leger te bouwen, forten te veroveren en Mordor van binnenuit te domineren. Ervaar hoe het prijswinnende Nemesis-systeem unieke persoonlijke verhalen creëert voor iedere vijand en volger, en confronteer de volledige kracht van de Dark Lord Sauron en zijn Ringwraiths in dit epische nieuwe verhaal van Middle Earth."

  Middle Earth Shadow of War release onthuld door Target

  Uit deze beschrijving kunnen we opmaken dat het Nemesis-systeem uit Shadow of Mordor in ieder geval terugkeert in Shadow of War. Er verscheen ook nog een Gold Edition van de nieuwe game op de website. Deze luxe versie zal naast de game ook een viertal aan uitbreidingen bevatten en volgens Target zullen twee van deze vier uitbreidingen een nieuw hoofdpersonage hebben.

  De release van Middle Earth Shadow of War is nog niet officieel bevestigd, maar volgens Target hoef je niet lang te wachten voordat je aan de slag kunt met de game. Op 22 augustus zou Middle Earth Shadow of War uit moeten komen voor de Xbox One en PlayStation 4.

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.