Middle-Earth Shadow of War mobile versie aangekondigd

  Er is een mobiele versie van Middle-Earth Shadow of War aangekondigd door Warner Bros. Middle-earth Shadow of War Mobile heeft momenteel nog geen releasedatum, maar zal een aangepaste versie worden voor Android en iOS apparaten.

  De gratis game zal een RPG worden waarin je het verhaal volgt van Talion tijdens zijn avontuur door Mordor. De game bevat iconische karakters uit Middle-Earth: Shadow of Mordor en de Lord of the Rings trilogie. Hieronder zijn personages als Ratbag, Celebrimbor, Eltariel, Gimli en Boromir.

  Middle-Earth Shadow of War mobile trailer

  Bij de aankondiging is een trailer gekomen waarin we een introductie met enkele gameplay beelden kunnen zien. Ook zien we enkele bekende personages voorbijkomen die aan het vechten zijn met Orcs en andere vijanden. Iedereen die zich nu registreert krijgt toegang tot exclusieve personages wanneer de game uitkomt.

  Nog voor Middle-Earth: Shadow of War uit is gekomen krijgt het actie avontuurspel een mobiele versie. Dit toont het vertrouwen dat Warner Bros heeft in het succes van de game. Op 10 oktober zal Middle-Earth: Shadow of Mordor uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Middle Earth Shadow of War mobile is gratis te spelen en komt binnenkort beschikbaar in de App Store een Google Play.

  Middle-Earth Shadow of War mobile

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.