Middle Earth Shadow of War mobile vanaf vandaag beschikbaar

  Eind juli gaf studio Warner Bros aan dat er hard werd gewerkt om een Middle Earth Shadow of War mobile game uit brengen. Vandaag ziet het spel eindelijk het licht en is het te downloaden voor iOS en Android telefoons.

  Net als in de volledige game, kunnen spelers het opnemen tegen tal van lelijke monsters: orks. Deze kwaadaardige wezens proberen jou een kopje kleiner te maken en jouw avontuur tot een abrupt einde te brengen. Ook in deze mobiele versie werkt Warner Bros met het Nemesis systeem waardoor vijanden jou onthouden.

  Middle Earth Shadow of War mobile heeft oude personages

  Samen met andere belangrijke personages uit de wereld van The Lord of the Rings zoals Gandalf en Gimli, is het aan de speler de wereld te redden van het kwaad. En om zoveel mogelijke nieuwe Rings of Power te verzamelen en zo steeds sterker te worden.

  De mobiele versie van Middle Earth Shadow of War is gratis te downloaden in de app store van Apple en Android. Uiteraard is er ook een optie om voorwerpen voor gebruik in het spel aan te schaffen met echt geld. Dit is optioneel.

  De consoleversie van Middle Earth: Shadow of War komt 10 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Middle-Earth Shadow of War mobile

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.