Middle Earth Shadow of War DLC details bekend

  Warner Bros. heeft een trailer uitgegeven die meer vertelt over wat voor Middle Earth Shadow of War DLC we krijgen met de expansion pass. Zo laat één van de DLC ons in de huis van nieuwe personages kruipen.

  In de Shadow of War expansion pass, die te koop is voor 40 euro, krijgen we vier DLC's: de Slaughter Tribe Nemesis, de Outlaw Tribe Nemesis, de Blade of Galadriel verhaal DLC en de Desolation of Mordor verhaal DLC.

  De Slaughter Tribe Nemesis komt in november uit en geeft de speler nieuwe missies waarin forten van speciale soorten Orks, de Slaughters, aangevallen moet worden. De Outlaw Tribe Nemesis DLC geeft soortgelijke content, alleen draait het dan om de rebellerende Orks. Deze DLC is in december beschikbaar. De Slaugther Tribe Nemesis DLC komt vrijwel tegelijkertijd met de Endless War update.

  2018 brengt ons verhalende Middle Earth Shadow of War DLC

  De beide Tribe uitbreidingen kunnen gezien worden als extra missietjes. Wat ons in 2018 te wachten staat aan Shadow of War content is meer verhalend. In The Blade of Galadriel, die uitkomt in februari, kruip je als speler in de huid van sluipmoordenaar Eltariel. Met haar ontdek je de mysteries van de Nâzgul.

  Het laatste onderdeel van de expansion pass verschijnt in mei en heet Desolation of Mordor. Je speelt met Baranor, de Captain of Minas, en voert een geheel eigen leger aan. Dit om de opkomende, gevaarlijke orks uit het oosten een kopje kleiner te maken.

  Middle Earth Shadow of War kwam eerder deze maand uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Wij waren wel te spreken over de game, want in onze review kreeg het een 8,8. De expansion pass is digitaal beschikbaar voor 40 euro of krijg je als je de Middle Earth Shadow of War Mithril Edition koopt.

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.