Middle-Earth Shadow of War Definitive Edition aangekondigd

  Warner Bros Interactive Entertainment heeft de Middle-Earth Shadow of War Definitive Edition aangekondigd. De editie komt 30 augustus uit voor de Xbox One (X), PC via de Microsoft Store en Steam en PlayStation 4 (Pro).

  De Definitive Edition bevat Middle-Earth: Shadow of War samen met alle downloadbare content, gratis updates en verbeteringen. Verder zal ook de Expansion Pass beschikbaar komen waar extra verhaalcampagnes, missies, speelbare personages, orkstammen, wapens, vaardigheden, vijanden, een nieuwe regio en nog veel meer in zit.

  Middle-Earth Shadow of War Definitive Edition eind deze maand uit

  Sinds Shadow of War is uitgebracht heeft ontwikkelaar Monolith Productions de feedback in de gaten gehouden van spelers. Hierdoor zijn er veel aanpassingen gedaan van het spel die in de Definitive Edition verwerkt zijn. De editie brengt alle contentupdates en gameplayverbeteringen samen met de verhaal- en Nemesisuitbreidingen.

  Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition zal op 30 augustus voor 59,99 euro verkrijgbaar zijn. Lees nu onze Middle-Earth: Shadow of War review om meer te weten te komen over de game.

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.