Middle-earth: Shadow of Mordor uitgesteld voor last-gen

  Middle-earth: Shadow of Mordor voor de PS3 en Xbox 360 is uitgesteld naar 21 november. De game zou eerst op 3 oktober verschijnen. De PS4 en Xbox One-versie van de game verschijnt nog steeds op 3 oktober, de PC-versie verschijnt 30 september.

  Reden voor het uitstel is dat de PS3 en Xbox 360-versie van Middle-earth: Shadow of Mordor meer tijd in ontwikkeling nodig hebben. Het hoe en wat achter de extra ontwikkelingstijd is niet gespecificeerd door uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment. Eerder werd de game vervroegd van 7 oktober naar 3 oktober, maar de releasedatum is inmiddels dus weer aangepast.

  Middle-earth: Shadow of Mordor krijgt Season Pass

  Middle-earth: Shadow of Mordor krijgt een Season Pass die vanaf de release te koop is, de prijs ervan is echter nog niet bekendgemaakt. De Season Pass krijgt niet alleen vervroegde toegang tot DLC, maar ook exclusieve content die niet buiten de Season Pass verkrijgbaar is. Twee verhaalmissies zijn inbegrepen bij de Season Pass, waarvan je in één ervan speelt als Celebrimbor, de elfsmid. In het hoofdverhaal speel je als Talion, een ranger.

  Middle-earth: Shadow of Mordor

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.