Middle-earth: Shadow of Mordor kent 'oneindige' combo

  Rabbit Respawn, een gamekanaal op YouTube, heeft in Middle-earth: Shadow of Mordor een combo van 413 hits gemaakt in een kwartier tijd. De YouTuber denkt dat spelers op zijn manier oneindig door kunnen gaan zonder geraakt te worden.

  Rabbit Respawn gebruikt de epic rune 'Tower of Defense', die hij aan zijn zwaard verbonden heeft. Dit zorgt ervoor dat een combo een resettijd van tien seconden heeft, ofwel: spelers hebben tien seconden de tijd om na hun laatste uitgedeelde klap daar een nieuwe achteraan te rijgen.

  De tweede handigheid is de 'Elven Swiftness'-skill. Deze houdt in dat je, mits je op het juiste moment een knop indrukt tijdens het ontwijken en springen, een nieuwe hit bij je combo krijgt. Bovendien laat Elven Swiftness hoofdpersoon Talion sneller rennen.

  Tot slot is 'Shadow Strike' belangrijk. Daarmee teleporteert Talion naar de vijand die hij zojuist met zijn boog heeft geraakt. De laatste twee vaardigheden maken de bewegingen van Talion een stuk sneller, en maken hem bovendien een veel beter bestand tegen boogschutters.

  Middle-earth: Shadow of Mordor combo mogelijk zonder glitches

  Rabbit Respawn benadrukt dat hij geen glitches of andere onvolkomenheden in Shadow of Mordor heeft uitgebuit. Wel is een karakter met een hoog level en de nodige vrijgespeelde vaardigheden vereist. Voorts moet de gamer over de nodige behendigheid beschikken.

  Middle-earth: Shadow of Mordor

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.