Middle-earth Shadow of Mordor DLC The Bright Lord details

  Er zijn meer details bekend over de DLC van Middle-earth Shadow of Mordor. De Shadow of Mordor DLC werd in augustus 2014 aangekondigd als onderdeel van de Season Pass.

  In de nieuwe DLC zal Celebrimbor zijn eigen ring gebruiken om tegen Sauron te vechten en de One Ring om onzichtbaar te worden, net als Bilbo in The Hobbit. Overheersing opties voor Celebrimor zullen Area of Effect skills bevatten, de mogelijkheid om te teleporteren met behulp van Shadow Brand en hij kan gezondheid herwinnen door volgers op te offeren.

  Verspreid over 10 nieuwe missies bevat de DLC een Elite Orc leger met meer vaardigheden, een Celebrimbor skin en een nieuwe Challenge mode. Daarnaast hebben WarChiefs en Nemesis vijanden verschillende mogelijkheden voor meer evenwicht.

  Middle-earth Shadow of Mordor DLC releasedatum nog niet bevestigd

  De releasedatum is nog niet bevestigd, maar in een afbeelding van de Season Pass van vorig jaar staat een releasedatum van 10 maart. De prijs voor de DLC is nog niet onthuld, maar het zal gratis zijn voor de mensen met een Season Pass.

  De vorige DLC kostte 9,99 dollar (8,77 euro), dit zou wel eens een goede indicatie kunnen zijn voor de Middle-earth Shadow of Mordor DLC.

  Middle-earth: Shadow of Mordor

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.