Middle Earth Schadow of War video toont wapens en gear

  Warner Bos maakt meer details bekend van Middle Earth Schadow of War. In de nieuwe Middle Earth Schadow of War video staan de wapens en gear centraal. De video toont daarnaast ook nog gameplay.

  De wapens en gear uit de game worden in de video uitgebreid besproken. Ontwikkelaar Monolith Productions en uitgever Warner Bros maakten de video in samenwerking met IGN.

  Middle Earth Schadow of War video met gameplay

  In Middle Earth Schadow of War zijn meer wapens en armor te vinden dan in de voorganger Schadow of Mordor. De diversiteit aan items is een stuk groter. Verder zijn er meerdere gem sockets te verkrijgen die Talion kan gebruiken om zich te verbeteren.

  Bij het aanpassen van je personage kun je verschillende wapens selecteren. Zo kun je een wapen voor de Sword slot selecteren, eentje voor Dagger slot waarmee je stealth kills kan uitvoeren en een Range slot voor afstandswapens. Ruins kun je toevoegen aan de nieuwe ring of power.

  Je kunt bonussen voor speciale voorwerpen verdienen in missies. Verder kun je gems die extra bonussen bevatten dragen. Deze krijg je na het verslaan van sterke vijanden.

  Middle Earth Schadow of War komt 22 augustus uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Wij zetten eerder al de nieuwe features in de game op een rijtje. Verder vallen onze eerste indrukken te lezen in de preview.

  Bekijk de video over de wapens en gear bovenaan de pagina voor meer informatie.

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.