Microsoft Windows 10 update van maart heeft vooral bug fixes

  De Microsoft Windows 10 update van maart 2019 zal vooral verbeteringen en bug fixes brengen naar de apparaten die gebruik maken van deze software. Zo vertelt Microsoft dat in een bericht op haar website. De update is al vrijgegeven en kan door gebruikers van Windows 10 worden gedownload.

  In de update van Microsoft Windows 10 van maart 2019 zitten vooral verbeteringen voor de kwaliteit van het systeem. Microsoft pakt onder andere het probleem aan dat gebruikers hadden met MP4 content afspelen. Gebruikers hadden bijvoorbeeld het probleem dat het bestand dat ze af wilden spelen niet afgespeeld kon worden of opnieuw afgespeeld kon worden.

  Naast het probleem met het afspelen van bepaalde MP4 content hadden gebruikers ook nog andere problemen die in de nieuwe Microsoft Windows 10 update worden aangepakt. Naast het probleem met de specifieke content dat binnen een MP4 bestand valt waren er namelijk ook problemen voor sommige gebruikers met het Action Center van Microsoft.

  Dit Action Center had voor sommige gebruikers nog wel eens de neiging om aan de verkeerde kant van het scherm te verschijnen. Dit wil Microsoft dus ook in haar nieuwe update proberen te verbeteren zodat de kwaliteit van de software beter wordt te gebruiken voor haar klanten. Voor alle verbeteringen kunnen gebruikers de lijst bekijken op de website van Microsoft.

  Microsoft Windows 10 update bevat veel bug fixes

  De afgelopen tijd kampt Windows helaas vaker met problemen en bugs. Toen Microsoft dan ook net de Windows 10 update uit had gebracht waren er allerlei problemen voor gebruikers. Er kwamen bijvoorbeeld veel meldingen over apps die geen verbinding konden maken met internet of bestanden van gebruikers van Windows 10 die plotseling verdwenen.

  In november was er zelfs een iCloud bug in Windows 10 die was gefixt door Apple en Microsoft. Wij hebben toen ook een artikel geschreven over deze iCloud bug in Windows 10. Helaas voor gebruikers van de software waren er uiteindelijk zoveel problemen dat wij er een artikel over hebben geschreven. Ons artikel met de meest irritante Windows 10 bugs focust zich namelijk ook op alle problemen binnen de software.

  Microsoft probeert alleen nu de problemen voor de zoveelste keer op te lossen met een update in de hoop dat de kwaliteit eindelijk verbeterd voor haar gebruikers.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.