Microsoft Surface Pro aanbieding - De m3 en i5 voor een zacht prijsje

  De Microsoft Surface Pro m3 en i5 zijn in de aanbieding. De aanbieding geeft je 15% korting op de nieuwe Surface Pro's. Ook de Microsoft Surface Laptop en Microsoft Surface Book 2 zijn in de aanbieding deze week.

  Microsoft

  Microsoft heeft een aanbieding lopen op de Microsoft Surface Pro Core m3 en Microsoft Surface Pro Core i5, de aanbiedingen kun je op deze pagina van de Microsoft Store vinden. De actie loopt van vandaag 20 mei tot en met 27 mei, dus wees er snel bij. Je krijgt maar liefst vijftien procent korting op de Microsoft Surface Pro's. Zonder de korting betaal je €1.149,- voor de 128GB Intel Core i5 versie en €949,- voor de 128GB Intel Core m3 versie, nu gaat daar dus nog eens 15% vanaf, dat scheelt best veel hard verdiende euro's!

  De Microsoft Surface Pro Core met een Intel Core m3 processor beschikt over 4 GB RAM geheugen en heeft een opslagcapaciteit van 128 GB. De laptop bevat een nieuw koelsysteem zonder ventilator en is perfect om onderweg te gebruiken, dat komt mede door de accu die maximaal 13,5 uur meegaat.

  De Microsoft Surface Pro Core i5 versie beschikt ook over eenzelfde hoeveelheid opslagcapaciteit en RAM, maar heeft een snellere Intel Core i5 processor en gaat zo'n 14,5 uur mee bij een volledig opgeladen accu. Vandaar ook het iets hogere prijskaartje.

  De Microsoft Surface Pro's zijn voorzien van een PixelSense-beeldscherm met touchscreen, je hebt dus geen muis nodig om de laptop te besturen. Beide versies zijn prima geschikt voor gaming. Bij aanschaf van de Surface Pro heb je natuurlijk ook gewoon recht op het 30 dagen retour beleid.

  Surface Pro aanbieding niet alleen

  De Microsoft Surface Pro aanbiedingen zijn niet de enige lopende aanbieding in de Microsoft Store. Er lopen namelijk ook aanbiedingen op andere laptops; de Microsoft Surface Laptop met een i5 processor en de Microsoft Surface Book 2. Lees de bijbehorende artikelen voor meer informatie over de acties die deze week in de Microsoft Store gelden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.