Microsoft Surface Book 2 aanbieding, nu met 10% korting

  De Microsoft Surface Book 2 is in de aanbieding op de Microsoft Store. De aanbieding geeft je 10% korting op de nieuwe Surface Book 2. Dit is niet de enige aanbieding die Microsoft op het moment aanbiedt, ook de Microsoft Surface Pro en Microsoft Surface Laptop zijn in de aanbieding deze week.

  Microsoft

  Microsoft heeft een aanbieding lopen op de Microsoft Surface Book 2. De actie start vandaag op 20 mei en blijft actief tot en met 27 mei, dus wees er snel bij. De actie geeft je tien procent korting op de Microsoft Surface Book 2. Zonder de korting betaal je €1.749,- voor de Surface Book 2, nu gaat daar dus nog eens 10% vanaf!

  De Microsoft Surface Book 2 beschikt over een Intel Core i5 processor, 8 GB RAM geheugen en heeft een opslagcapaciteit van 256 GB. De Surface Book 2 doet het grafisch gezien dankzij de NVIDIA GeForce erg goed en heeft een accu die tot maar liefst 17 uur meegaat!

  De Surface Book 2 laptop is voorzien van Windows 10 Pro en kan je helpen met de manier van werken. In Laptop Modus is het bijvoorbeeld mogelijk voor creatieve geesten om 3D-bestanden te renderen of om 4k-video's te bewerken. Ook is de Surface Book 2 geschikt voor ontspanning, want je kunt er prima op gamen door bijvoorbeeld je Xbox One controller aan te sluiten.

  De Microsoft Surface Book 2 is ook voorzien van een PixelSense-beeldscherm met touchscreen en te gebruiken in vier verschillende modi, omdat je het scherm en toetsenbord kunt loskoppelen. Bij aanschaf van de Surface Book 2 heb je natuurlijk ook gewoon recht op het 30 dagen retour beleid en kun je zonder extra kosten 90 dagen lang gebruik maken van telefonische technische ondersteuning.

  Surface Book 2 aanbieding niet alleen

  De Microsoft Surface Book 2 aanbieding is niet de enige lopende aanbieding bij Microsoft. Er lopen namelijk ook aanbiedingen op andere laptops, de Microsoft Surface Laptop met een i5 processor en de Microsoft Pro Core i5 en m3. Lees de bijbehorende artikelen voor meer informatie over de acties die deze week in de Microsoft Store gelden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.