Microsoft onthult nieuwe Xbox Game Pass games

  Microsoft heeft de nieuwe Xbox Game Pass games voor december aangekondigd. En wat blijkt? we kunnen vanaf de komende maand aan de slag met Gears of War 4.

  Nu is Gears of War 4 niet de enige game die zijn opwachting maakt in de collectie van Microsofts dienst. Ook This War of Mine: The Little Ones, Darksiders Warmastered, Sherlock Holmes: The Devil's Daughter, Casey Powell Lacrosse 16, Mega Man 10 en de eerste Mass Effect komen naar Xbox Game Pass. De twee laatstgenoemde games zijn backwards compatible Xbox 360 games, waarvan Mass Effect tijdelijk beschikbaar is.

  Nieuwe Xbox Game Pass games brengt aantal op meer dan 150

  Xbox Game Pass is het beste te vergelijken met Netflix, alleen dan met games. Je neemt een abonnement op de dienst en kunt dan zolang je lid bent games uit de catalogus spelen. Je downloadt ze niet, waardoor ze ook niet jouw eigendom zijn, maar je streamt ze. Enkele bekende games die "gratis" te spelen zijn zijn Halo 5, Metal Gear Solid V en Mad Max.

  Met de toevoeging van de bovengenoemde games is het aantal spellen voor Xbox Game Pass op meer dan 150 uitgekomen. Zoals te zien is op de officiële site. Voor tien euro per maand kun je lid worden, al is de eerste maand één euro en zijn voor beginners de eerste twee weken zelfs gratis. De dienst is alleen beschikbaar voor de Xbox One.

  Mega Man 10

  Verkijgbaar vanaf 5 march 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.