Microsoft Office 2019 komt later dit jaar alleen voor Windows 10 uit

  Later dit jaar brengt Microsoft Office 2019 op de markt. Het Officepakket zal helaas niet voor oudere versies dan Windows 10 beschikbaar zijn.

  In een nieuwe blogpost van Microsoft benoemt het bedrijf alle plannen voor het nieuwe programma Office 2019. Vorig jaar werd de software aangekondigd tijdens het evenement Ignite en zal dus in de tweede helft van dit jaar uitgebracht worden. Voordat het programma uitgebracht wordt, zullen er testen plaatsvinden.

  Microsoft Office 2019 alleen voor Windows 10

  Nu er meer over bekend is, blijkt het dat het programma alleen beschikbaar zal komen voor Windows 10 versies. Hieronder vallen elke ondersteunde Windows 10 SAC release, Windows 10 Enterprise LTSC 2018 en volgende LTSC versie van Windows Server. Mocht je een versie hebben die niet benoemd is, dan kan je Office 2019 niet gebruiken.

  In Office 2019 zullen programma’s zoals Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Skype for Business zitten. Ook zijn er servers waaronder Exchange en SharePoint. Mocht je geen Windows 10 hebben, dan kun je dit voor 145 euro aanschaffen via de officiële Microsoft website. Vorig jaar was de Windows 10 update voor enkele tijd nog gratis te downloaden.

  Recent zijn ook de kwartaalcijfers bekendgemaakt van Microsoft. Het bedrijf heeft het extreem goed gedaan met haar cloud diensten. Dat het bedrijf het goed doet blijkt ook uit het gerucht dat Microsoft overweegt om enkele grote ontwikkelaars te kopen. Onder deze ontwikkelaars vallen Electronic Arts, Valve en Bluehole.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.