Microsoft Edge Adblocker integratie binnenkort een feit

    Na de mogelijkheid om een addblocker extensie op je Chrome browser te zetten en Samsung die standaard een Addblocker in haar mobiele browser heeft geïntegreerd, is dan nu Microsoft aan de beurt. ZDnet.com bericht dat Microsoft Edge Adblocker integratie binnenkort beschikbaar is.

    Dit betekent dus niet alleen dat je aan de slag kunt in Microsoft Edge zonder advertenties te hoeven zien, maar ook dat je niet meer apart een extensie voor je browser hoeft te downloaden. Overigens zijn diezelfde browserextensies met dezelfde aankomende update beschikbaar, volgens ZDnet.

    De Microsot Edge Adblocker integratie zal hoogstwaarschijnlijk deze zomer beschikbaar zijn voor de vervanger van internet explorer. Aangezien Microsoft Edge door veel mensen als standaardbrowser wordt gebruikt, is het de vraag of Microsoft niet veel kritiek gaat krijgen door een standaard Microsoft Edge Adblocker integratie.

    Microsoft Edge Adblocker integratie binnenkort een feit, wat hebben we eraan?

    Hoewel Adblockers door veel mensen worden gezien als een handige tool om vervelende advertentie te weren, is het voor websites een belangrijke inkomstenbron. Onlangs was er nog een rechtzaak in Duitsland over de vraag of Adblockers niet illegaal moesten worden. Dit werd gewonnen door de gebruikers van Adblocker.

    Adblockers worden steeds meer mainstream, zoals gezegd, Samsung heeft tegenwoordig in haar mobiele browser een adblocker geïntegreerd. Apple maakt ook al gebruik van Adblockers.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.