Microsoft Code of Conduct aangepast zorgt voor verandering op Xbox

  Schelden is verleden tijd, althans, als iedereen zich aan de Microsoft Code of Conduct gaat houden. Het bedrijf heeft zijn regels namelijk aangescherpt en schelden lijkt hiermee nog erger verafschuwd te worden door het bedrijf. Je kunt nu namelijk geband worden.

  De Code of Conduct is een waslijst aan regels over wat je wel en niet mag doen en dit geldt voor zowel PC-gebruikers als gamers op de Xbox. Nu heeft Microsoft deze lijst aangepast en dat heeft onder andere gevolgen voor iedereen die nog wel eens zijn kalmte wil verliezen tijdens het spelen van een online game op de Xbox.

  Microsoft Code of Conduct

  Zo kan je al op de vingers getikt worden als je iemand uitscheldt of als je je misdraagt, maar het bedrijf zal zoiets niet meer zo snel door de vingers zien. Je Microsoftaccount kan vanaf 1 mei namelijk tijdelijk geschorst worden of voor altijd verbannen. Op die datum gaat de nieuwe Code of Conduct in.

  Mocht je je hebben misdragen op de Xbox, dan kunnen er ook andere maatregelen worden getroffen dan het sluiten of schorsen van je account. Zo kan Microsoft ervoor kiezen om je abonnement op Xbox Live Gold in te korten en eventuele fondsen op je account in te nemen.

  Mocht je bang zijn dat Microsoft jouw account al op het oog heeft, dan kun je nog snel de Xbox Live Games With Gold downloaden of de nieuwste Xbox Live deals sluiten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.