Michael Bay produceert de nieuwe Dora film

  Je leest het goed, Michael Bay produceert de nieuwe live action Dora film. De man die nog nooit een film heeft gemaakt zonder een explosie erin stapt hiermee dan ook enorm uit zijn comfortzone. De film zal naar alle waarschijnlijkheid in 2019 verschijnen in de bioscoop, zouden we Dora dan ook in de nieuwe 4DX zalen kunnen bekijken?

  Paramount Entertainment

  Je hebt over de top en je hebt daarna Michael Bay, daar zit nog aardig wat verschil tussen. Je ontkomt bij de producer van onder andere Transformers en The Purge niet aan explosies, maar bij de nieuwe film over Dora zou Michael Bay zich toch moeten aanpassen aan het publiek.

  Live action Dora film

  De serie Dora stopte in 2014 maar is nog altijd razend populair, daarom dat Paramount met een nieuwe film over Dora komt. Het wordt een live action film, dus dat betekent dat het geanimeerde personage tot leven komt op het beeldscherm!

  In 2012 is er al een trailer uitgekomen voor een live action film over Dora, deze is voor de grap gemaakt en laat dus niet de echte film zien. In deze trailer zien we een Dora die anders is dan anders, een beetje zoals Michael Bay het ook zou willen. Bekijk hem hierboven!

  Verhaal

  In de serie volg je een 7-jarige Dora die op avontuur gaat samen met het aapje Boots. Samen met de kijker moet Dora de goede weg vinden, maar er ligt altijd gevaar op de loer. De vos Swiper probeert namelijk altijd de avonturen van Dora en Boots te dwarsbomen.

  In de film zullen de drie personages naar alle waarschijnlijkheid ook aanwezig zijn, alleen zal het verhaal iets anders gaan. Dora verhuist naar de stad om samen te wonen met haar neef Diego en gaan dan samen hun eigen avonturen beleven. Wat verwacht jij van deze Dora film?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.