MGS 4 binnenkort naar PlayStation Store

  Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (MGS 4) zal later deze maand te koop zijn als digitale versie via de PlayStation Store. Het zal voor het eerst zijn dat deze game als download te koop is voor de PS3.

  De game zal €19,99 gaan kosten en neemt 30GB van de harde schijf in beslag. In 2008 verscheen de game voor het eerst exclusief voor de PlayStation 3 en is dat sindsdien altijd gebleven. Later werd de game opnieuw uitgebracht ter gelegenheid voor het 25 jaar bestaan van de Metal Gear-serie.

  MGS 4 met trophies

  Toen Metal Gear Solid 4 uitkwam had, de game nog geen PlayStation Trophies; die later weden toegevoegd met een patch. De game zou mogelijk de laatste in de serie zijn, totdat Hideo Kojima, bedenker van de Metal Gear-reeks, een nieuwe deel uit zijn mouw toverde: Metal Gear Solid V.

  Deze game verschijnt in twee delen, Ground Zeroes en The Phantom Pain, en vertelt het verhaal van Big Boss na de gebeurtenissen van Metal Gear Solid: Peace Walker. Op de Game Awards aanstaande vrijdag zal er meer worden vertoond van de online functie van Metal Gear Solid V.

  Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  Verkijgbaar vanaf 12 june 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.