Metroid Samus Returns release onthuld voor 3DS

  Nintendo heeft na haar Nintendo Spotlight conferentie gelijk een Treehouse gehouden. En daar kwam nog een toffe onthulling naar voren. Nintendo heeft namelijk de Metroid Samus Returns release onthuld voor de 3DS.

  Waar in de Nintendo Spotlight conferentie voornamelijk de focus lag op de Switch games die eraan komen, is er in de Treehouse een toffe onthulling gedaan voor de 3DS. Nintendo's handheld wordt namelijk verrijkt met een nieuw avontuur van Samus. De game zal Metroid Samus Returns gaan heten en komt al heel snel uit. Vanaf 15 september kun je namelijk al met de game aan de slag.

  Metroid Samus Returns release speelt als vanouds

  Tijdens de Treehouse uitzending werd de game al uitvoerig gespeeld en de gameplay op Nintendo's handheld is precies zoals we uit de voorgaande Metroid avonturen kennen. Je kunt in deze Metroid game alle kanten op schieten en de levels zijn gevuld met gevaren en puzzels.

  Natuurlijk kom je ook de nodige vijanden tegen in de game, zoals vanouds. In de demonstratie zagen we diverse vijanden voorbij komen en ook een baas genaamd de Alpha Metroid. Dit is een evolutie van een Metroid die moeilijker te verslaan is. Na het verslaan van deze baas lag er een mooie wapen upgrade te wachten in het level.

  Maar er zijn ook nieuwe dingen in de game aanwezig zoals de Aeon abilities. Dit zijn gelimiteerd te gebruiken wapens zoals een Scan Pulse. Met die vaardigheid kun je geheime paden ontdekken en delen van de map even laten oplichten. Een erg handige feature!

  Metroid Samus Returns komt in september

  Een andere nieuwe feature in de game is het gebruik van gates die na een bepaald punt toegankelijk worden. Deze maken het pad vrij naar een nieuw stuk van de wereld. En daar is natuurlijk weer van alles te vinden en te bestrijden. Metroid Samus Returns komt op 15 september naar de 3DS, dus fans hoeven niet lang meer te wachten.

  Metroid Samus Returns

  Verkijgbaar vanaf 15 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.