Metro Exodus releasedatum vervroegd naar 15 februari 2019

  De releasedatum van Metro Exodus is met een week vervroegd. De langverwachte game uit de Metro-serie komt op 15 februari 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game is namelijk goud gegaan en kan daarom eerder uitkomen.

  Dit nieuws wordt naar buiten gebracht door de ontwikkelaars van Metro Exodus, namelijk Deep Silver en 4A Games. Nadat de game vijf jaar in ontwikkeling is, werd vandaag het verlossende woord gegeven dat de game goud is gegaan. Hierdoor komt de game een week eerder uit dan eigenlijk was gepland.

  Metro Exodus releasedatum en title sequence bekendgemaakt

  Naast de bekendmaking van de vervroegde releasedatum is er ook een nieuwe trailer uitgebracht voor Metro Exodus. In deze trailer, met enorm onheilspellende muziek, zien we continu een winterse sfeer. Het is zelfs zo koud dat de mensen in de trailer bedolven zijn onder de sneeuw. De muziek in de trailer is gecomponeerd door Elastic. Dit bedrijf heeft onder andere de title sequences gemaakt voor populaire series Game of Thrones en Westworld.

  Metro Exodus mag nu dan worden vervroegd, maar de fans van de game-serie hebben al lang genoeg op de game mogen wachten. In mei van dit jaar werd namelijk bekend dat Metro Exodus niet meer in 2018 zal uitkomen. Achteraf had dit nog net gekund, want de allereerste volledige versie van de game is op dit moment klaar. De game werd eerder dit jaar uitgesteld, omdat de ontwikkelaar niet tevreden was met de kwaliteit.

  Metro Exodus werd in 2017 aangekondigd

  Metro Exodus werd voor het eerst aangekondigd tijdens de jaarlijkse gamebeurs in Los Angeles, E3 2017. Daar werd een onthullingstrailer getoond, waarin Artyom in gevecht raakt met een gemuteerde rat. Tijdens de Game Awards 2017 zagen we alleen maar meer gemuteerde beesten. Het thema voor de nieuwste game uit de Metro-serie lijkt dus wel bekend.

  De fans van Metro Exodus kunnen zich opmaken voor de release die al over twee maanden is. In de tussentijd is het wachten op de eerste gameplay die we aan het begin van 2019 te zien gaan krijgen in de Story Trailer.

  Metro Exodus komt op 15 februari 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Metro Exodus

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.