Metal Gear Survive live te zien op Tokyo Game Show

  Tijdens de persconferentie van Konami op de Tokyo Game Show zal Metal Gear Survive getoond worden aan het publiek en zal live te volgen zijn via YouTube

  De persconferentie is nog een aantal dagen van ons verwijderd, maar Konami schroomt niet om nu al naar voren te komen met wat ze ongeveer gaat laten zien. Tijdens de persconferentie op 17 september wordt "de eerste gameplay demo ooit" getoond en zal Konami "gloednieuwe informatie tonen over deze aankomende titel."

  Vecht in Metal Gear Survive tegen kristalzombies

  Metal Gear Survive is een co-op stealth survival game die al werd aangekondigd tijdens Gamescom 2016. Daar werd bekend dat de game zich bevindt in hetzelfde universum als Metal Gear Solid 5 en dat de game plaats vindt na de gebeurtenissen van Ground Zeroes, de proloog van deel vijf.

  Na de gebeurtenissen op Mother Base, na afloop van Metal Gear Solid: Ground Zeroes, ontstaat er een wormgat in de lucht die de basis en soldaten naar een andere realiteit transporteerd. Hier worden de soldaten geconfronteerd met zombieachtige figuren met kristallen uit hun hoofd.

  Nieuwe multiplayer ervaring

  Het idee van de game is om een nieuwe verfrissende blik te werpen op het stealth-aspect van de Metal Gear reeks en dit te combineren met een unieke co-op setting. Hiermee wil Konami een echte nieuwe multiplayer ervaring naar de PS4, Xbox One en PC brengen.

  De stream zal starten op 17 september om negen uur 's ochtends Nederlandse tijd en is op YouTube en hieronder te bekijken zodra de persconferentie start.

  Metal Gear Survive

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.