Metal Gear Solid remake in Unreal Engine 4 van fan in de maak

  Een Metal Gear Solid fan is momenteel bezig met een Metal Gear Solid remake. Het project heet Shadow Moses, vernoemd naar de militaire basis in de game, en wordt gemaakt in de Unreal Engine 4. Airam Hernandez is de maker van het project.

  Hernandez had aanvankelijk slechts het idee om de omgevingen van de game na te maken. Hij kreeg echter zoveel positieve reacties, dat hij besloot om de game in zijn geheel na te maken. De uiteindelijke versie moet volledig speelbaar worden. In de trailer hierboven kun je alvast een eerste impressie opdoen van de Metal Gear Solid remake.

  Metal Gear Solid remake niet officieel

  Dit project van Hernandez is niet officieel. Konami heeft dan ook niets te maken met dit Shadow Moses project. Al jaren terug kreeg het originele Metal Gear Solid uit 1998 een remake: Metal Gear Solid Twin Snakes, die in 2004 uitkwam. Latere delen zoals Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater kwamen terug in de HD Collection voor de PS3.

  Als je geïnteresseerd bent in het Shadow Moses project van Hernandez, kun je bijvoorbeeld zijn Facebook pagina in de gaten houden.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.