Metal Gear Solid 5 verkoop - Al meer dan 5 miljoen stuks verkocht

  Met de Metal Gear Solid 5 verkoop gaat het goed: er zijn inmiddels al meer dan 5 miljoen stuks verkocht. Deze verkoopcijfers zijn bekendgemaakt in de financiële resultaten van Konami.

  De 5 miljoen verkochte stuks bevatten naast fysieke games ook digitale downloads. De game kwam op 1 september uit, dus deze verkoopaantallen zijn van slechts 2 maanden verkoop. Konami kan wat dat betreft spreken van een groot succes.

  Metal Gear Solid 5 verkoop - Twee keer zoveel winst

  Uit de financiële resultaten van Konami blijkt dat de organisatie ongeveer 60 miljoen euro winst heeft gemaakt in de afgelopen 6 maanden. Deze winst zou twee keer zo hoog zijn als de winst die de organisatie vorig jaar maakte, in dezelfde financiële periode.

  Metal Gear Solid V verscheen op 1 september voor de PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3. De game behoort tot de top van 2015, wij beoordeelden de game dan ook met een hoog cijfer. Metal Gear Solid V is een game die meestrijdt voor de titel van game van het jaar: heb je 'm nog niet gespeeld, geef de game dan zeker een kans.

  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

  Verkijgbaar vanaf 1 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.