Metal Gear Solid 5 update vanaf vandaag beschikbaar

  Een nieuwe Metal Gear Solid 5 update is vanaf vandaag beschikbaar. Het gaat hier om updates voor zowel Metal Gear Online als Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain.

  In de update voor de singleplayer van Metal Gear Solid 5 zit onder andere een manier om je PF-rating aan te passen. Dankzij de update kun je nu zelf bepalen hoe andere spelers je PF-rating zien wanneer ze deze bekijken in het FOB-missie menu.

  Ook kun je nieuwe wapens en beveiligingsapparatuur ontwikkelen van tier 8, de hoogste tier in de game. De andere aanpassingen aan de singleplayer hebben te maken met de FOB missies waarbij je een vijandelijke basis aanvalt: zo kun je nu stealthcamouflage dragen of een derde FOB bouwen.

  Metal Gear Solid 5 update - Metal Gear Online

  Ook de onlinemodus van Metal Gear Solid 5, namelijk Metal Gear Online, krijgt ook updates. Zo worden de er enkele bugs gefikst, worden er aanpassingen gedaan aan de loadout van karakters in de online modus en wordt de stealthcamouflage zwakker gemaakt. Ook is het menu wat overzichtelijker gemaakt en is de matchmaking wat gebalanceerder. De lijst met updates voor Metal Gear Online is vele malen groter dan de lijst van de singleplayer van Metal Gear Solid 5.

  Een volledig overzicht van de hele Metal Gear Solid 5 update kun je vinden op de website van Konami. Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain is een van de best beoordeelde games van het jaar. In de review lees je wat deze game zo goed maakt en waarom je deze game moet spelen. De game verscheen op 1 september voor de Xbox One, Xbox 360, PC, PlayStation 4 en PlayStation 3.

  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

  Verkijgbaar vanaf 1 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.