Metal Gear Solid 5 FOB modus gaat vandaag live

  Metal Gear Solid 5 krijgt vandaag een stel nieuwe updates. Deze updates bevatten nieuwe wapens, items en FOB missies. Ook gaat de Metal Gear Solid 5 FOB modus vanaf vandaag online.

  De FOB missies zijn de belangrijkste toevoeging aan de update van Metal Gear Solid 5. Deze missies kan je uitvoeren met je met je FOB (Forward Base of Operations). Je kan hierin materialen en personeel van andere spelers online stelen, zonder dat er kans is dat zij langskomen voor een tegenaanval.

  Eerder was er al wel infiltration, een modus waarin je een vijandelijke basis kan aanvallen en zo materialen of soldaten kan stelen voor je eigen basis. Met de FOB missies hoef je je dus minder zorgen te maken over een tegenaanval op je eigen basis.

  Metal Gear Solid 5 FOB modus met verzekering

  Mocht je bang zijn voor andere spelers die al jouw soldaten en materialen komen stelen, wees gerust. Met de update van vandaag komt er ook een insurance optie voor Metal Gear Solid 5 FOB modus. Met deze optie worden al je verliezen gecompenseerd binnen een bepaalde periode, afgezien van soldaten die in je ziekenboeg liggen of in de gevangenis zitten. Zo hoef je dus niet bang te zijn om veel dingen kwijt te raken als je wordt aangevallen op je FOB, maar je moet helaas wel betalen voor deze optie.

  De update bevat ten slotte ook nog enkele nieuwe Combat Deployment missies en de mogelijkheid om je troepen van de mother base uit te rusten met nachtkijkers. De update biedt dus genoeg nieuwe opties en mogelijkheden om nog meer uit Metal Gear Solid 5 te halen. Mocht je de game nog niet gespeeld hebben, bekijk hier dan nog even hoe je je moet voorbereiden op dit grandioze avontuur dat wij beoordeelden met een 9.6!

  Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain verscheen op 1 september dit jaar en is verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

  Verkijgbaar vanaf 1 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.