Metal Gear Solid 5 Collector's Edition op Xbox One niet naar Benelux

  De Collector's Edition van Metal Gear Solid 5 voor de Xbox One komt niet naar de Benelux. Dat meldt Bol.com. Klanten die de Metal Gear Solid 5 Collector's Edition hebben besteld, zullen een e-mail met aanvullende informatie ontvangen.

  Bol.com meldde via Twitter dat de Metal Gear Solid 5 Collector's Edition hier niet verkrijgbaar zal zijn voor Microsofts console:

  Direct daarna benadrukte de verkoopsite dat de PlayStation 4-versie van de speciale editie wel gewoon geleverd wordt:

  Britse Metal Gear Solid 5 Collector's Edition ook niet geleverd

  De Benelux is niet de enige regio waar de Metal Gear Solid 5 Collector's Edition niet geleverd wordt. Eerder vandaag liet GameSpot weten dat het Britse bedrijf Game een aantal pre-orders voor de editie heeft geannuleerd. De redenen hiervoor zijn onduidelijk.

  Zo liet Game weten dat bepaalde pre-orders waren geschrapt vanwege problemen met het afleveradres of de betaling, maar twee gedupeerde klanten in het Verenigd Koninkrijk spreken dat tegen. Zij stuurden het bericht van Game door naar GameSpot.

  Uit beide e-mails blijkt dat het om de PlayStation 4-versie van de Collector's Edition, met onder meer een uniek steelbook, gaat. Het is niet bekend of de editie voor de Xbox One en PlayStation 4 ook onbeschikbaar is in andere delen van Europa.

  Zodra hier meer informatie over beschikbaar is, zal dat worden vermeld op XGN.

  Metal Gear Solid 5 is vanaf 1 september verkrijgbaar voor PlayStation 3 en 4, Xbox 360 en One en PC.

  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

  Verkijgbaar vanaf 1 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.