Metal Gear Online PC beta komt morgen uit

  Verschillende spelers op de PC kunnen vanaf morgenochtend aan de slag met Metal Gear Online. De Metal Gear Online PC beta gaat dan namelijk van start. Dit heeft Konami bekendgemaakt.

  Via een bericht op de Steam Community laat de ontwikkelaar weten dat de beta voor Metal Gear Online morgenochtend begint. De beta is vanaf 7 uur 's ochtends Nederlandse tijd te downloaden en te spelen. Konami geeft hierbij aan dat dit tijdstip slechts een streefpunt is en dat het mogelijk is dat de beta iets later begint, in verband met updates.

  Metal Gear Online PC beta voor iedereen toegankelijk

  De Metal Gear Online PC beta is via Steam te downloaden. Om mee te doen aan de beta, moeten spelers Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain via hun Steam bibliotheek selecteren en vervolgens naar de proporties of eigenschappen van de game gaan. Daar vind je een tab met beta, die je moet aanvinken als je mee wil doen aan de beta. De beta is dus beschikbaar voor iedereen die de over de game beschikt.

  Metal Gear Online is het competitieve online gedeelte van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Afgelopen oktober verscheen deze modus voor PS4 en Xbox One.

  Metal Gear Online 3

  Verkijgbaar vanaf 6 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.