Metal Gear Online DLC release op 15 maart

  De allernieuwste Metal Gear Online DLC komt deze maand al uit. Op 15 maart worden nieuwe spelelementen aan de multiplayer van Metal Gear 5 toegevoegd zodat je weer naar hartelust los kunt in de tactische multiplayer.

  Cloaked in Silence, zoals de Metal Gear Online DLC heet, bevat nieuwe multiplayer maps en een nieuw vrouwelijk personage genaamd Quiet. De drie nieuwe maps heten Coral Complex, Rust Palace en Azure Mountains.

  De eerste, Coral Complex, speelt zich af op een soort boorplatform. Rust Palace speelt zich af in een verlaten en vervallen Ruïne met meerdere verdiepingen. Als laatste speelt Azure Mountain zich af in een woestijn.

  De nieuwe Metal Gear Online DLC is vanaf 15 maart te downloaden en kost je 3,99 euro. Op 7 april komt er nog een uitbreiding voor Metal Gear Online. Deze uitbreiding draait rond een nieuwe gamemodus met de naam survival.

  Metal Gear Online DLC, nieuw personage

  Quiet, het nieuwe personage in de Metal Gear Online DLC, is de schaarsgeklede sniper uit de verhaalmodus van Metal Gear Solid. Haar garderobe keuze heeft als reden dat ze een parasietenbehandeling gehad heeft en alleen nog maar door haar huid kan ademen. Haar krachten hebben zich ook ontwikkeld vanwege die parasietenbehandeling. Ze is supersterk en supersnel door diezelfde parasiet.

  Vanaf 15 maart kunnen we dus aan de slag met Quiet zodra de nieuwe Metal Gear Online DLC uitkomt.

  Metal Gear Online 3

  Verkijgbaar vanaf 6 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.