Men in Black International trailer toont meer details van de film

  De tweede trailer voor Men in Black: International is vrijgegeven. De video laat meer zien over de personages van Tessa Thompson, Chris Hemsworth en het buitenaardse gevaar waar ze tegen vechten. Hierbij staat de typische Men in Black humor centraal.

  In de eerste drie Men in Black films zijn het Will Smith en Tommy Lee Jones die het tegen buitenaardse dreigingen opnemen. In Men in Black: International is dit stokje overgedragen aan Tessa Thompson en Chris Hemsworth die als Agent M en Agent H een gevaar in de organisatie zelf moeten stoppen.

  Wat is er in de Men in Black: International trailer te zien?

  De Men in Black: International trailer focust zich in het begin op het personage van Tessa Thompson (Agent M) die als kind ziet hoe de organisatie haar ouders laat vergeten dat ze iets hebben gezien. Dit is de reden voor haar zoektocht naar de thuisbasis van de Men in Black. Eenmaal daar overtuigt ze Agent O (Emma Thompson) om haar in de rangen op te nemen.

  Ze wordt hierna gekoppeld aan Agent H (Chris Hemsworth) die vanaf dat moment haar partner wordt. Samen moeten ze het opnemen tegen een vijand die in elke vorm kan veranderen die hij wil. Hierdoor lukt het de aliens om de Men in Black te infiltreren. Het is nu aan Agent M en Agent H om de dreiging een halt toe te roepen.

  Wanneer is Men in Black: International te zien?

  Men in Black: International is vanaf 20 juni te zien in de bioscoop. De rest van de cast bestaat onder andere uit Liam Neeson (Schindler's List, Taken), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible - Fallout, Life) en Kumail Nanjiani (Life as We Know It, The Big Sick). De film is geregisseerd door F. Gary Gray (The Italian Job, The Negotiator).

  De eerste film uit de Men in Black serie stamt uit 1997 en kreeg in 2002 en 2013 een tweede en derde deel. De films gaan over de avonturen van twee agenten uit de organisatie die de mensheid beschermen tegen buitenaardse wezens die kwaad in de zin hebben. Hierbij gaan actie en humor hand in hand. Men in Black: International is het nieuwste deel in de serie.

  Tessa Thompson en Chris Hemsworth waren al eerder samen te zien in Thor Ragnarok. In de Thor Ragnarok Review kan je lezen wat we van de film vinden. De nieuwste film van Marvel is Avengers: Endgame waarin beide ook te zien zijn. Lees hier onze Avengers Endgame Review.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.