Mega Man 11 Switch release komt enkel digitaal naar Europa

  Er is een Mega Man 11 Switch release in ontwikkeling. Hierdoor kunnen Switch-spelers weer aan de slag met dit personage dat al jaren geleden de harten van veel spelers wist te veroveren. Maar deze Switch-versie is minder toegankelijk dan andere consoles.

  Iedereen die een fysieke versie van de Switch versie wil hebben, grijpt daarentegen in Europa mis. Buiten Europa wordt de game wel fysiek uitgebracht.

  Digitaal Mega Man 11 Switch release

  Bij release van de nieuwe Mega Man zou er een geheel nieuwe amiibo verschijnen. Er zijn momenteel nog geen plannen om deze amiibo ook hier uit te brengen. Het kan zijn dat deze nog gaat worden aangekondigd, maar vooralsnog lijkt het er nog niet op dat ook wij met deze amiibo aan de slag kunnen. Deze nieuwe amiibo zal wel in Amerika worden uitgegeven, dus zo hier en daar zal hij vast wel worden geïmporteerd.

  Het is ook bekend gemaakt dat Mega Man 11 in oktober naar de Amerikaanse Nintendo Switch komt. We kunnen 2 oktober aan de slag met deze nieuwe Mega Man-titel. Door de jaren heen zijn er flink wat Mega Man-titels verschenen. Het tiende deel verscheen op onder andere de Nintendo Wii en kreeg van een 7.0.

  Mega Man 11 krijgt verder op de PC, de PlayStation 4 en de Xbox One.

  Mega Man 11

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2018

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.