Wat is het meest schokkende dat jij hebt gezien in een game? - XGN Doe Mee

  De XGN Doe Mee weet eigenlijk niet hoe ze moet beginnen. Na alle gebeurtenissen in Parijs van de afgelopen dagen is de Doe Mee stil en is de televisie vooral ingeschakeld voor het nieuws. Maar we willen positief zijn en gaan daarom toch over wat games en andere leukere elementen praten.

  Laatst vroegen wij aan jullie wat de moeilijkste game is die jij ooit hebt gespeeld. Ondanks het vele kommer en kwel over Dark Souls en Demon Souls, kwamen de games slechts één keertje voorbij. De XGN Doe Mee vindt het dan vooral fantastisch om te zien dat er ook veel oudere titels voorbij komen.

  Batman: The Video Game op de NES, Battletoads op de Gameboy en de allereerste Prince of Persia. Je weet wel, dat spel waar je door een acht pixel-achtige wereld rende en springde, terwijl er soms een vloersteen onder je wegviel waardoor je weer helemaal opnieuw kon beginnen. Tranen. De winnaar van de week heeft hier helaas niks mee te maken, want de winnaar is aarjen116:

  Aarjen116 - Level 3

  Zonder twijfel Super Meat Boy! In de eerste levels denk je te maken te hebben met een leuke, onschuldige platformer. Niks is minder waar, en dat heb ik geweten haha! De snelheid is erg hoog en de levels zijn zo lastig... Toch blijft de game naar mijn mening erg vermakelijk!

  Super Meat Boy is een erg lastige game ja, waarbij je op sommige momenten bijna sonisch snel op je controller moet klikken. Even terugkomend op Batman; die game is vooral lastig door de onvoorstelbaar domme lay-out van de NES-controller en hoe je sommige bewegingen moet doen. Advies: kijk de aflevering van de Angry Video Game Nerd maar eens.

  Enfin, terug naar de huidige stand van zaken. We willen toch even terugkomen op de schokkende gebeurtenissen in Parijs. Nee, wees gerust, we gaan geen vraag stellen over dunne lijn tussen vrijheid van meningsuiting en belediging of ISIS. We houden het bij het schokkende gedeelte. De nieuwe stelling is dan ook:

  Wat is het meest schokkende dat jij hebt gezien in een game?

  Want wat is eigenlijk het meest schokkende wat jij hebt gezien in een game? En dat kan schokkend op allerlei manieren zijn trouwens. De 'No Russian' missie van Call of Duty: Modern Warfare 2 of de dood van Aeris in Final Fantasy VII? Wij zijn erg benieuwd! Laat het ons weten in de reacties hieronder en dan zien wij jullie volgende week terug. Tot dan!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.