Meerdere actrices in race voor Pirates of the Caribbean 5 rol

  Walt Disney Pictures is druk bezig om de cast voor Pirates of the Caribbean Dead Men Tell No Tales compleet te maken. Een stap in de juiste richting is om voor de feestdagen een keuze te maken tussen vijf jonge actrices voor een belangrijke rol in deze nieuwe film.

  Volgens het verhaal van Variety gaat het om de rol van een jonge vrouw, wiens karakteristieken nog geheim blijven. Tipje van de sluier is dat deze rol een romantische interesse is voor Henry, een Britse soldaat die wordt gespeeld door Brenton Thwaites (The Giver, Maleficent). De actrices in kwestie zijn Lucy Boynton (Miss Potter, Ballet Shoes), Alexandra Dowling (Hammer of the Gods, The Musketeers), Kaya Scodelario (The Maze Runner, Skins), Jenna Thiam (Vie sauvage, The Returned) en Gabriella Wilde (Endless Love, Carrie). Op de Franse Jenna Thiam na, zijn dit allemaal Britse actrices.

  Bekende namen en nieuwe gezichten in cast Dead Men Tell No Tales

  Wie de rol ook gaat bemachtigen, zij komt terecht in een mooie cast van bekende namen en nieuwe gezichten. Naast de eerder genoemde Thwaites, zien wij Johnny Depp terug als Captain Jack Sparrow en Geoffrey Rush als Captain Barbossa. Javier Bardem gaat zijn debuut maken als de grote schurk Captain Brand. Daarbij gaan er veel harde geruchten de ronde dat Orlando Bloom zijn terugkeer maakt in de rol van William Turner, na een afwezigheid in Pirates of the Caribbean On Stranger Tides.

  Volledige plot details voor Pirates of the Caribbean Dead Men Tell No Tales zijn nog niet bekend. Maar het verhaal centreert rond de geest van Captain Brand die vastbesloten is om wraak te nemen op Captain Jack Sparrow voor de dood van zijn broer.

  In de regisseursstoel zitten Joachim Rønning and Espen Sandberg om dit piratenverhaal te vertellen. Deze stoelen staan overigens in Queensland, Australië waar Dead Men Tell No Tales wordt opgenomen. Daarbij staat Pirates of the Caribbean 5 op de planning voor 7 juli 2017.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.