Meer Square Enix games voor de Switch liggen in het verschiet

  Waar uitgevers de Wii U massaal links lieten liggen, zien ze het wel zitten in de Nintendo Switch. Zo komen er de komende jaren meer Square Enix games naar het platform.

  Ubisoft lijkt dus ook Square Enix meer vertrouwen te krijgen in Nintendo's nieuwste spelcomputer. De console gaat als een speer tijdens Black Friday en heeft na niet eens een jaar tijd al bijna de helft van de Wii U verkopen bereikt. Het moge duidelijk wezen dat de Nintendo Switch een flink aantal spelers heeft en dat is Yosuke Matsuda, CEO van Square Enix, niet onopgemerkt gebleven.

  "De Nintendo Switch is bezig aan een flinke opmars en wij verwelkomen dat. Wij zijn van plan om proactief middelgrote titels naar het platform te brengen"

  Krijgen we in 2018 al meer Square Enix games voor de Switch?

  Matsuda doelt daarbij vooral op nieuwe IP's en heruitgaves van eerder uitgekomen Square Enix titels. Welke titels dat worden is nog niet bekend. Ook data van eventuele releases zijn niet genoemd, maar kijk niet raar op als we volgend jaar opeens met Deus Ex Mankind Divided of Hitman aan de slag kunnen op de Switch.

  Alhoewel de bekendste Square Enix games niet voor de Switch zijn uitgekomen, is er al wel een aantal kleinere titels verschenen voor de hybride console. Zo zijn Dragon Quest X en I Am Setsuna al enige tijd te spelen.

  Dragon Quest X

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.