'Meer oude Rockstar games komen naar PlayStation 4'

  Het lijkt er op dat meer oude Rockstar games naar de PlayStation 4 komen. Leeftijdclassificaties van het ESRB, het bedrijf dat een leeftijdsclassificatie voor games in Noord-Amerika toekent, wijzen uit dat enkele oude PlayStation 2 klassiekers van Rockstar naar de PS4 komen.

  Het zou dan gaan om GTA Liberty City Stories, GTA Vice City Stories, Max Payne 2 en Midnight Club 3. Alhoewel die vier games enkel een leeftijdsrating kregen voor in Noord-Amerika, lijkt het ook aannemelijk dat ze ook naar Europa zullen komen. Wanneer dat alles gebeurt, is nog niet bekend, want Rockstar heeft met geen woord gerept over eventuele ports.

  Niet eerste keer dat oude Rockstar games naar PlayStation 4 komen

  Het is geen uniek gegeven dat oude Rockstar games opnieuw uitgegeven worden op nieuwere platforms. Zo zijn GTA San Andreas en GTA Vice City in een eerder stadium ook al naar de PlayStation 4 gekomen. Zelf GTA Liberty City - en Vice City Stories hebben een port gekregen naar verschillende nieuwe consoles. De twee games werden namelijk oorspronkelijk uitgebracht voor de PlayStation Portable, maar kwamen later ook naar de PlayStation 2 en PlayStation 3.

  Rockstar is afgelopen week sowieso vaak aanwezig in het nieuws. Zo dropte ze afgelopen donderdag een bom op het internet door een nieuwe Red Dead Redemption 2 trailer uit te brengen.

  Max Payne 2: The Fall of Max Payne

  Verkijgbaar vanaf 24 october 2003

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.