Meer moderne tijd in Assassin's Creed verhaallijnen

  Voortaan zullen Assassin's Creed games meer focussen op de moderne tijd in de verhaallijn. Dit zagen we al een beetje terug in Unity, maar in de aankomende games zul je meer in de moderne tijd in Assassin's Creed games kunnen spelen.

  Fans waren teleurgesteld toen ze in Unity de delen die zich in de moderne tijd afspelen, niet zelf konden spelen. Deze delen waren alleen te bekijken in de cut-scenes. De fans wilden meer en nu zal ontwikkelaar Ubisoft dit mogelijk maken, niet in Unity, maar in Assassin's Creed games die nog gaan verschijnen. In het vervolg zullen de Assassin's Creed games dus meer gameplay hebben in moderne tijd.

  Weinig moderne tijd in Assassin's Creed Unity

  Er waren plannen om Unity verschillende delen te geven die zich afspelen in de moderne tijd, maar dit is bij plannen gebleven. Unity werd gemaakt voor een nieuwe generatie consoles en was op zichzelf al een hele klus om in elkaar te zetten. Daarom hebben de ontwikkelaars ervoor gekozen om deze plannen niet uit te voeren.

  Met een nieuwe game op komst, kunnen we dus verwachten dat er meer moderne tijd in Assassin's Creed Victory te spelen zal zijn. Deze game is nog niet officieel aangekondigd, maar komt vrijwel zeker in de herfst van dit jaar uit.

  Assassin's Creed Unity

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.